Contact

Heeft u vragen? neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier rechts op de pagina in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard is het ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen.

Routebeschrijving

De route naar Autobedrijf Pieter Geertsma aan de Zoom 30 in Surhuisterveen: Vanuit Heerenveen of Groningen (A7) neemt u de afslag Frieschepalen/Surhuisterveen, na 2,5 km minirotonde rechtdoor, volgende minirotonde bij de Piramide driekwart nemen (links afslaan) en vervolgens neemt u de eerste afslag links, u bevindt zich op het bedrijventerrein Lauwerskwartier, daarna de weg volgen en rechts aanhouden, aan het einde van de weg op de T-splitsing links afslaan. Autobedrijf Pieter Geertsma is gevestigd na 300 meter aan de linkerzijde op de Zoom 30.

Vanuit Buitenpost de mini rotonde bij de Piramide de afslag rechts nemen, vervolgens eerste afslag links, u bevindt zicht op het bedrijventerrein Lauwerskwartier, daarna de weg volgen en rechts aanhouden, aan het einde van de weg op de T-splitsing links afslaan. Autobedrijf Pieter Geertsma is gevestigd na 300 meter aan de linkerzijde op de Zoom 30.

Voor een uitgebreide routebeschrijving:
Vul onderstaande routeplanner in.